jueves, 21 de enero de 2010

EL LLIBRE


Fotografia de Viaje

Amb el format d’una guia de Lonely Planet, aquesta editorial ha creat el llibre Fotografía de Viaje de la mà de Richard I’Anson.

Es tracta d’un completíssim llibre que explica quines són les recomanacions que cal seguir per tal de, quan anem de viatge, prendre les millors instantanies possibles. L’autor és un dels millors, sinó el millor, fotògraf de viatge del món, les seves imatges han sortit a revistes, pàgines web, catàlegs, calendaris, llibres… de tot el món, i a més de 400 de les guies de Lonely Planet, on fa divuit anys que treballa.

El llibre ens aconsella sobre quin tipus de càmera de fotografies cal que ens comprem, quins complements hauriem d’utilitzar en cada un dels casos que volguem fer fotos, ens n’indica preus i ens en dona tots els trucs. Explica doncs, de manera molt senzilla com un aficionat de la fotografia pot encaminar-se poc a poc cap a la professionalitat, i ens dóna les pistes, posant desenes de casos concrets, de com podem fer que les nostres fotos de paisatges, festes, retrats, esports, etc, quedin el millor possible. I hi afegeix un anàlisi ràpid de cada un dels complements que tenen les càmeres de fotografies.

En resum, ensenya de manera ràpida, didàctica i fàcil què són cadascún dels botonets que tenim a les càmeres de fotos, des de la més senzilla fins les més complicades. A sobre els textos explicatis van acompanyats per desenes i desenes de fotografies on t’explica, a peu de foto, com les ha fetes i quins són els materials addicionals qiue ha fet servir: filtres, flaixos, zooms,…

Així doncs, el complet manual sobre fotografia de viatge ens acosta de manera satisfactòria al que destaca el seu títol: Treure-li el màxim de suc a la nostra càmera, escollir l’equipament més adequat, controlar tot el procès fotogràfic i fins i tot, com vendre les fotografies que ens han quedat millor.

Títol: Fotografía de viaje

Autor: Richard I’Anson

Editorial: Lonely Planet publications

Idioma: Castellà

Pàgines: 368

Format: Guia de viatges

Valoració: 8

Arnau Colominas

No hay comentarios:

Publicar un comentario